ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

недеља, 12. октобар 2014.

60 години постоење на ООУ "Димитар Миладинов"


2 коментара:

 1. Колку ли илјадници описменети, обучени, креативни, вредни некогашни деца и ученици завршиле за овие шест децении во нашето училиште!
  ***
  Јас тука работам само една деценија, а ете вчера добив покана за прослава на веридба од ученичка на која и бев класна. Среќа и радост и љубов споделена заедно со класната. Почестена сум!
  ***
  Нека ни е честит овој јубилеј на сите што сме учеле или работеле тука, а иднината нека биде простор за новите мали големи ученици да дознаат, научат и покажат колку е бесценето да си комплетно образувана личност.
  СРЕЌЕН ПРАЗНИК НА ОУ ДИМИТАР МИЛАДИНОВ!

  ОдговориИзбриши
 2. Честит јубилеј на сите што учеле, што учат и ќе учат во ООУ "Димитар Миладинов", како и на сите што работеле, работат и ќе работат во ООУ "Димитар Миладинов". Да ни вечно, среќно, успешно и многудетно училиштето! <3

  ОдговориИзбриши