ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

понедељак, 3. новембар 2014.

Литературно читање со Горјан Петревски

На 3. ноември 2014 година, понеделник учениците од ОУ “Димитар Миладинов” оддржаа литературно читање и книжевна средба со писателот Горјан Петревски.

Нема коментара:

Постави коментар