ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

среда, 27. август 2014.

ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ ПРВАЧИЊА

Почитувани родители,
на 01.09.2014 година со почеток во 9,00 часот во Свечената сала на ООУ “Димитар Миладинов” ќе се одржи приемот на првачињата и свечената  приредба  по повод почетокот на учебната 2014/2015 година. 
Среќен почеток и многу успех во текот на целото школување!

Драги ученици и наставници !

Ви го честитам почетокот на новата учебна 2014/2015 година и Ви посакувам успех во текот на истата.
 



Нема коментара:

Постави коментар