ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

петак, 27. децембар 2013.

Засади здравје! Засади здрава иднина!

27.11.2013
Под мотото „Засади здравје! Засади здрава иднина!“ на 27.11.2013 се одржа дванаесетата по ред акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина!“, со која се засадени пет милиони садници на површина од 1.150 хектари низ цела Македонија.

Нема коментара:

Постави коментар