ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

четвртак, 6. новембар 2014.

60 години постоење на ООУ "Димитар Миладинов"

УЧИЛИШТЕТО МОЕ ГО СЛАВИ ИМЕТО СВОЕ.
Нека ни е честит и вековит патрониот празник!


Нема коментара:

Постави коментар