ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

петак, 8. мај 2015.

Вежба за справување со пожар

08.05.2015 - ООУ "Димитар Миладинов"
Едночасовната вежба опфати обука за превенција од појава на пожар, вежба за справување со пожар, евакуација на ученици, посетители на училиштето, вработени, како и повредени лица и нивен пренос до безбедна зона.

Нема коментара:

Постави коментар