ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

петак, 27. април 2012.

УЧИЛИШНА ЕКСКУРЗИЈА - 23 И 24.04.2012

Скопје - Маврово - Бигорски Манастир - Манастир Свети Ѓорѓи Победоносец, Рајчица - Вевчани - Охрид - Скопје
 

Нема коментара:

Постави коментар