ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

среда, 23. мај 2012.

СЕТУ на ГС "Михајло Пупин" ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА

 22/23/25.05.2012
ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА
ПРВ ДЕН
Отворање на манифестацијата 
"Денови на електротехниката" и тестирање.
 ВТОР ДЕН
Во посета на хидроцентралата "Козјак".
 ТРЕТ ДЕН
ФИНАЛЕ 

Честитки до сите учесници за постигнатиот спех.
Особено на победниците: 
учениците од ОУ "Димо Хаџидимов" и нивниот ментор Веселинка Наумчевска,
учениците од ОУ "Петар Поп Арсов" и нивниот ментор Мирјана Патараковска и
учениците од ОУ "Љубен Лапе" и нивниот ментор Соња Данева.3 коментара:

 1. Аида! До крај во финале ПРВИ! :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Соњче, посакувам, но не вервам.

   Ги прифатив новите програми и стандарди кои не се во полза на победниците. Сите што опстоеле и не дозволиле друг да им се меша во работата ќе бидат подобри. Од оваа искуство научив многу. Идеален начин за оценвање на наставникот, усогласување на критериумите и развивање на натпреварувачкиот дух. Се радувам што сум дел од оваа манифестација :)

   ПС

   Научив многу и за маркетинг.

   Посакувам што поголем број на ченици да се запишат во ГС "Михајло Пупин", прекрасно училиште со изузетно убав, способен и креативен наставнички кадар. Одлични домаќини и организатори <3

   Избриши
 2. Chestitki, ova e odlichno zavrshna rabota...sekoja chest...:)

  ОдговориИзбриши