ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

недеља, 7. октобар 2012.

Честит ден учителе!


Генерална проба по повод Светски ден на учителот


Во свечената сала ООУ "Димитар Миладинов" се собраа учениците и наставниците од скопските училишта да ги здружат и спакуваат прекрасните детски изведби во една целина. Продуктот од игри и песни стана волшебен, вреди  да се повтори и за пошироката јавност. (04.10.2012)


Нема коментара:

Постави коментар