ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

недеља, 7. октобар 2012.

Let's do it Macedonia


Денешната активност ја нарековме „Милица“, по најмладиот член. Сите собиравме пластика, хартија, фолии, а нашата Милица камчиња и прачки. Едно големо браво за највредното девојченце ♥


Придонесовме кон поздрава и почиста животна средина во Република Македонија.Моите вредни сонценца  <3


Нема коментара:

Постави коментар