ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

субота, 17. новембар 2012.

Традиционален oдбојкарски натпревар: ученици - наставници

ПОБЕДНИЦИ 2011/2012


На Митровден се слави патрониот празник на нашето училиште "Димитар Миладинов".
Прославата се состои од приредбата и многу други  ученичко - наставнички манифестации со едукативен и забавен карактер. Една од тие манифестации е и одбојкарскиот натпревар, ученици – наставници. 
Верувам дека знаете кои се победниците :)
ПОБЕДНИЦИ 2012/2013

Нема коментара:

Постави коментар