ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

субота, 17. јул 2021.

Стратегии за професионален развој


Пример на развивање на училишни стратегии за професионален развој, проекти кои започнале на училишно, а завршиле на европско ниво. Огромен придонес за професионален развој на колеги, како во своето, така и во училишта ширум Македонија во периодот од 2017 година до денес. Успешна пандемиска година, со двојно намалени активности но инспиративна и креативна до совршенство.
 

Нема коментара:

Постави коментар