ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

субота, 17. јул 2021.

Активна промоција на колегијални односи и соработка

 

Активна промоција на колегијални односи и соработка со колеги од цела Македонија, на доброволна основа – отворени online обуки и работилници. Од почетоците кога било најпотребно, па се до ден денешен.
Нема коментара:

Постави коментар