ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

уторак, 12. јун 2012.

ПОЛУМАТУРАНТИ 2004/2012


Ви посакувам се најдобро, посакувам само успеси да ве следат.


За само три години станавме големо семејсто.

Ги прележавме сите детски болести заедно.

Научивме што е тимска рабта.

Дававме, земавме и никогш никој не беше оштетен.

Денес се разделивме.

Со мислите и со срцето ќе бидеме задно.
осмоБвци 2012

1 коментар:

  1. Aida koga bi bile site profesori taka pristapni ko vas da znaete kolku povke uspeh se postignuva kaj decata i motivacija za se ponataka e pogolema.JAs lichno se uveriv togash koga bev kaj vas ostanav prijatno iznenadena od odnost vash kon decata, blizok odnos, doverliv toa mn vazno...mislam deka mn ke im nedostigate no tie ke ve baraat i posetuvaat i ponataka.pozdrav i nek uzivaat vo Novite predizvici...srcenca...

    ОдговориИзбриши