ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

субота, 12. новембар 2011.

МАШИНА КОЈА ПРЕНЕСУВА МЕХАНИЧКА ЕНЕРГИЈА


Нема коментара:

Постави коментар