ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

среда, 9. новембар 2011.

Одбојкарски натпревар: ученици - наставници

                                               08. 11. 2011 - Митровден            Патрониот празник на училиштето "Димитар Миладинов"  се слави на Митровден. Прославата се состои од многу ученичко - наставнички манифестации со едукативен и забавен карактер.

Да не ги заборавиме минатогодишните кошаркари:Нема коментара:

Постави коментар