ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

среда, 9. новембар 2011.

ЦВЕТНИ МЕЧИЊА (икебани)

                                   ЦВЕТНИ МЕЧИЊА


Само да ги гледаш, галиш и мирисаш.


 Изработиле учениците од четврто одделение:
1. Ивона Стојанова,
2. Марија Ангеловска,
3. Христо Аврамовски,
4. Сара Коцевска,
5. Ангела Алексовска,
6. Марио Момировски,


7. Матеа Младенова,
8. Теодора Стаменковска,
9. Стојан Зорковски,
10. Кристина Настевска,
11. Крунислав Дашковски,
12. Евгениј Акушев,
13. Стефан Јаќоски,
14. Ирина Петрушевска,
15. Ангела Петковска,
16. Анастасија Јаневска,
17. Давид Петровски,
18. Јана Јовчевска,
19. Елена Заревска,


ментор: Снеже ТодороваНема коментара:

Постави коментар