ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

среда, 9. новембар 2011.

Македонија - ризница на здрава храна

 одделенски проект:
           "Македонија - ризница на здрава храна"


Клуб "Млади истражувачи"
ОУ  "Димитар  Миладинов" 
Општина Центар Скопје

Нема коментара:

Постави коментар