ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

петак, 27. април 2012.

УЧИЛИШНА ЕКСКУРЗИЈА - 23 И 24.04.2012

Скопје - Маврово - Бигорски Манастир - Манастир Свети Ѓорѓи Победоносец, Рајчица - Вевчани - Охрид - Скопје
 

уторак, 03. април 2012.

ТАЛЕНТ ШОУ – ОУ “ДИМИТАР МИЛАДИНОВ”


Известувач: Симона Јордева
 ТАЛЕНТ ШОУ – ОУ “ДИМИТАР МИЛАДИНОВ”
      На 03. 04. 2012 год. oфицијално започна училишното Талент шоу, организирано од ученичката заедница при ОУ “Димитар Миладинов” Општина Центар Скопје.

                    Ако некогаш сте гледале супер талент шоу и сте биле импресионирани од некои натпреварувачи на било кој начин, тогаш оваа шоу морате да го посетите. Веќе по првиот настап сите ученици ви стануваат фаворити. Премногу таленти на едно место. Оценвачката комисија составена од ученици и наставници ќе има тешка задача, до крај на мај да го избере најдобриот од најдобрите.