ПРИРОДА

Нема поголема темница од незнаењето.

недеља, 07. октобар 2012.

Let's do it Macedonia


Денешната активност ја нарековме „Милица“, по најмладиот член. Сите собиравме пластика, хартија, фолии, а нашата Милица камчиња и прачки. Едно големо браво за највредното девојченце ♥


Придонесовме кон поздрава и почиста животна средина во Република Македонија.Моите вредни сонценца  <3


Честит ден учителе!


Генерална проба по повод Светски ден на учителот


Во свечената сала ООУ "Димитар Миладинов" се собраа учениците и наставниците од скопските училишта да ги здружат и спакуваат прекрасните детски изведби во една целина. Продуктот од игри и песни стана волшебен, вреди  да се повтори и за пошироката јавност. (04.10.2012)